Despre noi

Suntem o echipa

Selecție, recrutare personal, business management, expertiză juridică, consiliere personal. Sunt doar o parte din domeniile pe care experții noștri le acoperă.

Credem în

Ce spun clienții despre noi

4.5/5
Conform înțelegerii contractuale, am primit la timp salariații de care aveam mare nevoie. Mulțumim echipei Job Alert!
Angela, business owner
4.5/5
Nu cred că există afacere în România care să nu resimtă problemele de personal. Era nevoie de o agenție de recrutare serioasă. Eu ma găsit-o pe cea potrivită nevoilor mele.
Daniel, antreprenor
4.5/5
Sunt ani buni de când am început să nu mai avem predictibilitate în ceea ce privește producția pe care o putem realiza. Direcția în care ne îndreptam nu era potrivită. Am găsit un partener care ne-a livrat la timp forța de muncă necesară. Personalul s-a integrat rapid în fluxurile noastre de producție. Recomand Job Alert!
Sorin, director de produție
4.5/5
Cu cea mai mare încredere recomand Job Alert tuturor celor care au de rezolvat o problemă de personal. Hotelurile noastre au acum personal suficient și suntem mulțumiți de cum și cât muncesc lucrătorii asiatici.
Magda, departament HR

Îți este teamă să încerci?

Probabil că motivele tale sunt temeinice. Însă, inevitabil va trebui să o faci. Recrutarea de personal din alte țări se dovedește a fi singura soluție pentru continuitatea multor afaceri. Personalul din Asia, bine ales și pregătit pentru provocările integrării într-un colectiv de lucru din România poate fi unul din pilonii succesului afacerii tale.

un exercițiu 3xWin

Companie din România, salariat din Asia, consultant. Este un joc cu 3 câștigători. Cine sunt învinșii? Competiția care nu s-a adaptat la realitățile economice, transfrontaliere, transculturale. Globalizarea a venit. Te adaptezi și câștigi ori, mai devreme sau ma târziu, pierzi.