Servicii

Servicii de selecție și recrutare personal din Asia pentru piața muncii din România

Selecție, recrutare

Aparent, dacă ai selectat câțiva parteneri in Asia cu care colaborezi pentru selecția personalului vei putea oferi personal salariat pentru firmele din România.
Noi știm și spunem ca e nevoie de mai mult, dacă vrei să rezolvi problemele de personal ale firmelor din România. Ai adus la tine în firmă un prin lot de salariați și dupa 2 luni toți au demisionat? Asta înseamnă, cu o mare probabilitate că procesul de selecție din Asia a fost defectuos!

Întocmire documentație

Procesul de întocmire a documentației în vederea obținerii avizelor de muncă și a documentelor de rezidență în România. Nu este doar o formalitate consumatoare de timp și bani. O bună consiliere în acest sens te va scăpa de capcanele în care cad mulți antreprenori. Dacă ai auzit de la alți antreprenori că așteaptă de aproape un an de zile să le sosească personalul contractat, ști la ce ne referim.

Integrare, adaptare

Salariatul de origine asiatică a aterizat pe un aeroport din România. Angajatorul îl preia și speră ca de a doua zi acesta să înceapa munca. Consultantul și-a îndeplinit o parte importantă din angajament - a livrat!
Nu, nu așa funcționeaza bine lucrurile. Aceasta este schema de lucru care a dus la marea majoritate a eșcurilor înregistrate in procesul de seleție de personal din Asia.

Clienții noștri

Ai o problemă de personal?

Avem expertiza necesară și putem să te ajutăm.

Succesul oricărei afaceri stă în echipa de lucru

Noi știm că ai nevoie de un partener care să îți ofere soluții astfel încât afacerea ta să aibă de câștigat.

Soluțiile pe care le oferim aduc plusvaloare, rezolvă probleme, dau posibilitatea realizării unor strategii de lucru bine fundamentate.