Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Termeni legali
Prin utilizarea acestui website, www.job-alert.ro, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parasiți acest site.

2. Folosirea materialelor de pe pagina

Continuțul acestui website este destinat descrierii serviciilor companiei  Sc Job Alert Agency srl.

Conținutul poate fi modificat fără o informare în prealabil. Utilizarea site-ului se poate face doar în scopuri non-comerciale. Este interzisă utilizarea paginii cu scop comercial, la fel și orice fel de utilizare care are caracter obscen, indecent sau care este interzisă prin lege. Utilizarea neautorizată a site-ului web se poate solda cu reclamații pentru daune și prejudicii și poate constitui un delict.

3. Schimbul de informații

Informațiille furnizate de tine către www.job-alert.ro (datele personale de identificare furnizate la trimiterea mesajelor) nu vor fi accesibile niciunei alte persoane care vizitează pagina.

4. Proprietatea intelectuală

Acest website conține materiale care sunt proprietatea  Sc Job Alert Agency srl. Dreptul de proprietate se referă la elemente precum design grafic, texte, modul de prezentare, grafice, date și alte informații care se găsesc pe site-ul web. Acestea sunt protejate de drepturi de autor, mărci înregistrate și alte legi de proprietate intelectuală.

Sigla Job Alert și conținutul disponibil pe site pot fi utilizate doar în scopul promovării colaborării cu compania noastră, in conditii agreate anterior.

 Sc Job Alert Agency srl își rezervă dreptul de a elimina sau de a bloca orice persoană fizică sau juridică de pe site din orice motiv.

5. Reclamații privind încălcarea drepturilor de autor

În cazul în care considerați că anumite materiale din continuțul site-ului încalcă dreptul dvs. de autor, vă rugăm să trimiteți o înștiințare pe e-mail la adresa office@job-alert.ro, oferind următoarele informații, în vederea soluționării situației:

  • Mentionarea clară a materialelor despre care se consideră ca au fost încălcate drepturile de autor, precum și informații suficiente pentru a permite identificarea și localizarea acestora în site;
  • Dovada că dețineți dreptul de autor asupra materialelor respective;
  • În cazul în care sunteți autorizat pentru a acționa în numele proprietarului materialelor, dovada că sunteți autorizat în acest sens;
  • Informații suficiente pentru a permite companiei noastre să vă contacteze: persoana de contact, numărul de telefon, adresa de e-mail;

Pentru a primi notificări de încălcări vă rugăm să contactați office@job-alert.ro.

6. Precizări și responsabilități legate de conținut

Utilizarea informațiilor disponibile pe site în orice scop este pe răspunderea utilizatorilor.

 Sc Job Alert Agency srl caută să mențină informațiile actualizate și corecte, dar nu este responsabil și nici nu poate oferi o garanție, expresă sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește site-ul sau informațiile, produsele, serviciile sau grafica conținute în site-ul web pentru orice scop.  Sc Job Alert Agency srl nu este responsabil pentru conținutul paginilor altor site-uri legate de site-ul www.job-alert.ro. Conexiunea dvs. cu orice pagini din afara site-ului sau cu alte site-uri legate de site-ul www.job-alert.ro este pe propria dvs. răspundere.  Sc Job Alert Agency srl nu are control asupra naturii conținutului și disponibilității acestor site-uri. Sunteți singurul responsabil pentru a determina măsura în care puteți utiliza orice conținut de pe orice alt site pe care îl găsiți legat sau îl puteți lega de site-ul job-alert.ro.

7. Alte precizări și responsabilități

 Sc Job Alert Agency srl face toate eforturile de a menține diponibilitatea site-ului online, însă nu își asuma responsabilitatea pentru cazurile în care site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul acestuia.

 Sc Job Alert Agency srl nu are nici o răspundere pentru orice daune cauzate, direct sau indirect dvs. sau unei terțe părți ca urmare a utilizării acestui site web și a conținutului acestuia.

8. Modificarea conditiilor

 Sc Job Alert Agency srl poate revizui conținutul acestor termeni și condiții în orice moment prin actualizarea site-ului web. Recomandăm să verificați periodic conținutul acestei secțiuni. Continuarea utilizării site-ului web după astfel de modificări reprezintă acceptul dvs. privind noii termeni și condiții. 

Ultima actualizare: 24 ianuarie 2023